Pavasario dvelksmas vaikų garderobe

Pavasaris ne tik gamtos atgimimo ir atsinaujinimo metas – kaskart keičiantis sezonui knieti susitvarkyti ir savo spintas. Atlikus spintos reviziją ir atsikračius nebevilkimų rūbų apima nenusakomas lengvumo jausmas.

Ne išimtis ir vaikų spintos – juk jie taip greitai auga, tad vaikų garderobą peržiūrėti tenka netgi dažniau. Kad susitvarkius vaikų spintas neliktų tuščių lentynų, kviečiu įnešti šviežių mados vėjų ir į mažųjų garderobą.

Taip kaip ruduo atkeliauja su sodrių spalvų šleifu – taip pavasaris neįsivaizduojamas be gaiviųjų pastelių. Citrininio ir mėtinio šerbeto atspalviai puikiai draugauja tarpusavyje kaip ir su mėgstamais džinsais.

Drabužiai ir aksesuarai – iš „Lindex“, batai – iš  „Deichmann“.

Berniukų kolekcijos, įkvėptos Preppy stiliaus, traukia akį ryškiais ir žaismingais rūbais. Keli madingi akcentai – aviatoriaus stiliaus akiniai ar beisbolo tipo švarkelis suteiks išskirtinumo mažajam tyrinėtojui.

Drabužiai ir aksesuarai – iš „Lindex“.

Rinkdami drabužių derinius vaikams nepabijokite skirtingų raštų miksavimo –suteiksite žaismingumo įvaizdžiui, o jei bijote prašauti – rinkitės achromatines ar to paties tono raštuotų rūbų spalvas. Vis dar karaliaujantys gyvūnų raštai ir pavasario puošmena dryžiai gali puikiai sutarti.

Drabužiai ir aksesuarai – iš „Lindex“, batai – iš „Deichmann“.

Ar pastebėjote kaip drąsiai vaikai išsako savo nuomonę ir jei leidžiate jiems patiems rinktis sau drabužius, tai jie be jokių nuolaidžiavimų parodo savo simpatijas vienam ar kitam daiktui. Aktyviems berniukams patiks šį sezoną itin madingos geltonos džemperis ar išraiškingomis aplikacijomis puošti marškinėliai.

Drabužiai ir aksesuarai – iš „Lindex“.

Kombinezonas – vienas geidžiamiausių šio sezono rūbų, tad šis laisvo modelio, patogus gražuolis turėtų atsidurti kiekvienos mažosios mados mylėtojos spintoje.

Drabužiai ir aksesuarai – iš „Lindex“, batai – iš „Deichmann“.

Kad pavasaris būtų spalvingas, paįvairinkite berniukų garderobą ryškiais atspalviais! Pulsuojančios oranžinės džemperis bus puiki proga nusišypsoti, nes spalvos visada pakelia nuotaiką.

Drabužiai ir aksesuarai – iš „Lindex“, batai – iš „Deichmann“.

Pasikvieskite savo mažuosius į stilingą apsipirkimą, kartu rinkitės derinius, pabandykite padiskutuoti, kodėl vienas ar kitas drabužis turi atsirasti mažojo spintoje. Tai neįtikėtinai smagu! Linkiu spalvingų eksperimentų!

Ilona
Įrašo autorė