Soya

Restoranas Soya

SOYA restorane dirba patyrę Rytų virtuvės meistrai, savo patirtį kaupę ir kuriamų patiekalų kokybe žinomi iš SOYA restoranų tinklo, o naują restorano meniu sukurti padėjo daugkartinė virėjų konkursų nugalėtoja, sidabro medalį Pasaulio virėjų taurėje laimėjusi Liucija Makovska. Ji žada restorane ne vieną naujieną: originalia technologija ruošiamus sušius, į ryžių popierių įsuktus makius, Azijos virtuvėje itin populiarius specialioje wok keptuvėje gaminamus patiekalus – ir tai tik keletas staigmenų, kurios laukia restorano svečių.

SOYA interjeras šiuolaikiškas, jame švelniai persipina modernumas ir rytietiški motyvai. Savaitgaliais čia jauku leisti laiką su šeima ir draugais, švęsti gimtadienius ar pažymėti kitas progas.